top of page

Gratis lezing effectieve micro organismen

Unknown-1.jpeg

Micro-organismen zijn eencellige tot kleine meercellige organismen die met het blote oog niet zichtbaar zijn. Toch zijn ze overal overvloedig aanwezig, ook op ons lichaam.

Het waren de eerste levensvormen hier op aarde die het leven mogelijk maakten en ze zijn onontbeerlijk voor ons bestaan.

Ze vermenigvuldigen zich door zich te voeden met voedingsstoffen uit hun omgeving, tot tweemaal zo groot te worden en zich vervolgens in tweeën te splitsen.

Effectieve Micro-organismen zijn een mix van circa 80 verschillende soorten gezond makende Effectieve Micro-organismen.

Ze worden verzameld in de vrije natuur, zijn niet gemodificeerd en gemanipuleerd en worden op een natuurlijke wijze in labo-omstandigheden vermenigvuldigd.

De Effectieve Micro-organismen worden gebruikt om de natuurlijke weerstand van bodem, plant, water, mens & dier te verhogen.

Willen jullie meer te weten komen over het gebruik van deze bijzondere diertjes, zowel als poets product, als voeding voor je planten en nog zoveel meer.

Willen jullie graag jullie bijdrage te leveren aan onze mooie moeder aarde, zijn jullie van harte welkom op woensdag 5 oktober om 19.00u deuren gaan open om 18.30u

De lezing zal vooral gaan over het gebruik in huis, in de tuin en het maken van Bokashi.

Inkom gratis.

 

Gelieve hier in te schrijven aub.

bottom of page